Start

 • CategorieŽn
  Top / Algemeen: echtscheiding

  SubcategorieŽn
  Geen subcategorieŽn voor deze categorie.

   Links
 • De Scheidingsschool - De Scheidingsschool is een preventief project gegroeid uit het werken met ouders en kinderen en is opgericht door bemiddelaars en psychologen. Onder het motto dat informatie helpt juiste keuzes te maken, worden in de maanden april, mei en juni een aantal infoavonden georganiseerd die ouders, grootouders, koppels, vrienden, leerkrachten en iedereen die professioneel in contact komt met scheidingen helpen wegwijs te geraken in de wetgeving, de emoties en beleving van de partners en van de kinderen en in scheidingsbemiddeling.
 • Scheiden online - Voor wie de emotionele carrousel achter de rug heeft en samen vrij makkelijk tot afspraken kan komen. Voordelig en degelijk. E√©n contactpersoon voor alle regelingen - een expert dossierbeheerder met ondersteuning van een juridisch team.
 • Startpunt scheiden - Zeer uitgebreid aanbod van informatie en gratis brochures over alle themas die met scheiden te maken hebben. Onder andere duidelijke informatie over de echtscheidingsprocedures en de kostprijs van een scheidingstraject.

 • Wens jij ook je link toe te voegen aan deze site? Gelieve dit dan te melden door te mailen naar elke.claessens@uantwerpen.be


  Partners